Pošeeritud muna Wakamega mikrolaineahjus

Munad on alati olnud hommikusöögi üheks nurgakiviks, olenemata sellest, kuidas munad on valmistatud – keedetud, aurutatud, praetud, pudruna või pošeeritud. Viimane viis ehk ilma kooretamuna keetmine pole tegelikult nii keeruline kui arvatakse.

Koostisosad

  • 1 muna
  • 1/3 klaasi vett
  • u pool teelusikatäit äädikat
  • Sinki või ¼ avokaadot (V)
  • 1 viil leiba
  • näpuotsaga Atlantic Wakame vetikat


Valmistamine

  1. Löö muna lahti mikrolaineahju sobilikku kaussi.
  2. Vala sisse 1/3 klaasi vett
  3. Lisa pool teelusikatäit äädikat.
  4. Kata kauss kaanega ja küpseta täisvõimsusel u 45s, ettevaatlikult eemalda kaas ja vaata, kas munavalge on küps, vajadusel küpseta veel kuni 20s.
  5. Tõsta muna supilusikaga veest välja
  6. Pane leiva peale 2 lõiku avokaadot või sinki, sinna peale muna ja sellele näpuotsaga Atlantic Wakame vetikat. Lisandiks kõrvale kurki või tomatit.

 

Leave a Comment